Convocatòria XIX Biennal d’Art Contemporani Català 2014 – Espanya

Convocatòria XIX Biennal d’Art Contemporani Català 2014. Espanya

Es convoca la “XIX BIENNAL D’ART CONTEMPORANI CATALÀ 2014”, exposició itinerant, organitzada per Canals-Galeria d’Art i el Museu de Sant Cugat, amb l’objectiu d’estimular i de promoure la creativitat dels joves artistes de les arts visuals, posant especial atenció en els components d’innovació.

1. Hi poden participar tots els artistes de les arts visuals residents i empadronats a Catalunya, nascuts a partir del gener de 1978. No hi poden participar els artistes que hagin participat en les dues últimes edicions de la Biennal.

2. El tema, la tècnica i el procediment són lliures. En tractar-se d’una exposició itinerant, les obres no han d’excedir els 200 x 200 cm., en el cas de les obres bidimensionals i de 100 kg. de pes les tridimensionals i d’altres formats, inclòs l’embalatge.

3. Les obres seleccionades s’exposen a Sant Cugat del 9 d’abril al 29 de juny de 2014 al Museu del Tapís Contemporani – Casa Aymat, i seguidament, a diferents ciutats de Catalunya, de forma itinerant.

4. La inscripció és gratuïta.

5. Els artistes seleccionats rebran 200 €uros, com ajut per la producció de l’obra.

6. S’ha de presentar un dossier en un únic arxiu, en format PDF amb:

– Un mínim de sis fotografies –d’alta qualitat- d’obres diferents i inèdites, en color, que l’artista pretén presentar per aquesta biennal, i realitzades dins l’últim any, però que no hagin  estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen.

– Cada fotografia haurà d’anar acompanyada d’una fitxa tècnica de l’obra: títol, tècnica, suport, mides, any de realització i si cal, comentaris addicionals.

– Currículum artístic.

– Dades personals de l’artista: adreça actual –nom, carrer, Cp i població-,  telèfon mòbil, adreça de correu electrònic

– Una fotocòpia del DNI o d’altre document acreditatiu

– Els no nascuts a Catalunya, han de presentar fotocòpia d’empadronament a la població corresponent de  Catalunya

– Declaració escrita de l’artista, on hi consti que les obres que presenta no han participat en cap altre concurs.

– Tots aquests documents són imprescindibles per a optar a la participació en la Biennal 2014

7.  Aquest dossier s’ha d’enviar en un únic arxiu, en format PDF a l’adreça de correu electrònic biennal2014@canals-art.com La recepció de dossiers finalitza a les 24 h. del dia 21 de març de 2014. Per a qualsevol consulta relativa a l’enviament del dossier, trucar al telèfon 607 25 39 98.

http://www.canals-art.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s